Esittelemme monipuolisimman verkkojulkaisualustan

Bonsait verkkojulkaisualustalla saat käyttöösi kaikki tarvitsemasi työkalut nykyaikaisten ja tehokkaiden markkinointiratkaisujen toteuttamiseen, silti pitäen päivittäiset ylläpitäjän toiminnot helppokäyttöisinä ja kenen tahansa nopeasti opittavina.

Sisällön päivittäminen

Verkkosivujen sisällön päivittäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.
Teksti ja kuvasisällön lisäksi käytössäsi on kymmeniä valmiita työkaluja esimerkiksi uutisten,
tapahtumien, kuvagallerioiden sekä blogien tekemiseen.

Sivuston rakenne on vapaasti muokattavissa. Voit toteuttaa käden käänteessä esimerkiksi
kampanja- tai kilpailusivut sekä muuttaa vapaasti sivujen järjestystä vedä ja pudota -tekniikalla.

Sivurakenteen hallinnointi on helppoa. Klikkaa ja muuta nimeä tai vedä ja pudota sivurakenteen osia eri paikkaan.
Voit kopioda sivuja sisältöineen tai ohjata sivun jollekin sivuston muulle sivulle tai ulkopuoliselle sivulle.
Bonsait huolehtii mm. linkkien toimivuudesta sekä selkokielisistä osoitteista.
Hallintatilassa näet sivun kuten asiakkaasi sen näkevät ja lisäksi saat käyttöösi monipuoliset hallintapainikkeet.
Voit myös siirrellä sisältöjä vedä ja pudota -tekniikalla sivun eri paikkoihin ja muokata tekstiä suoraan sivulla pikamuokkauksen ansiosta.
Tekstialueiden muokkaukseen käytössäsi on netin paras tekstieditori. Kuvien ja linkkien lisäys onnistuu käden käänteessä.
Voit muokata tekstityylejä monipuolisesti hyödyntäen sivuston valmiiksi asetettuja tyylejä sekä muuttamalla värejä ja tyylejä.
Edistyneimmille käyttäjille on tarjolla myös sisällön lähdekoodin muokkaus.Aineistojen hallinta

Aineistopankilla hallinnoit verkkosivujen resursseja. Olivatpa ne kuvia, dokumentteja tai muuta ladattavaa sisältöä. Lataa kuvamateriaalia ja Bonsait huolehtii kuvien koon muutoksen verkkomediaan sopivaksi.

Uutiskirjeet ja tekstiviestit

Luo ja lähetä sähköposti- ja tekstiviestikampanjoita sekä seuraa niiden onnistumista monipuolisilla raporteilla. Kohdista kampanjat eri asiakasryhmille tai segmenteille ja lähetä viestit juuri oikealla hetkellä ajastetuille lähetyksen avulla.

Luo sähköposti- ja tekstiviestikampanjoita monipuolisella työkalulla ja lähetä ne asiakasrekisteriin kerättyihin yhteystietoihin.
Voit kerätä yhteystiedot useammasta asiakasryhmästä tai -segmentistä ja Bonsait huolehtii että viestit toimitetaan varmasti perille.

Luo uutiskirjeet pikselin tarkasti intuitiivisella editorilla käyttäen tuttua tekstieditoria sekä
vedä ja pudota -tekniikkaa sisältöjen lisäämiseen ja siirtelyyn.

Saat jokaisesta kampanjasta monipuolisen raportin jolla voit seurata onnistumistasi.
Raportista näet kätevästi miten viestit on meneet perille, kuka niitä on avannut, milloin avannut ja millaisella laitteella.
Raportti kertoo myös onko viestin linkkejä klikattu kenen toimesta ja milloin.

Hakukoneoptimointi

Ole hakutulosten kärjessä monipuolisten hakukoneoptimointiin liittyvien työkalujen avulla. Bonsait luo automaattisesti sivuille selkokieliset lyhytosoitteet, ohjeet sekä sivukartan hakuroboteille. Voit myös määrittää sivuille otsikot ja selitteet hakukoneita varten sekä tarvittavat uudelleenohjaukset sivun nimien muuttuessa.
Työkalut lomakkeiden tekemiseen

Kerää asiakastietoja sekä palautteita tai järjestä kyselyitä tai kilpailuja. Bonsait mahdollistaa monipuolisten lomakkeiden tekemisen käyttäjäystävällisellä työkalulla. Kerätyt tiedot siirtyvät automaattisesti asiakasrekisteriin tai voit ladata ne vaikkapa Excel-tiedostona jatkokäsittelyä varten.Asiakasrekisteri

Monipuolisen asiakasrekisterin avulla hallinnoit vaikka useiden kymmenien tuhansien asiakkaiden rekisteriä kätevästi. Voit jakaa asiakkaita ryhmiin tai luoda valmiita hakuja asiakkaista monipuolisten segmenttien avulla. Asiakastietojen keräys voidaan automatisoida hyödyntäen lomakkeita tai siirtotiedostoja.


Sosiaalinen media

Tee verkkosivustasi sosiaalisen median keskus valmiiden työkalujen avulla. Lisää sivuillesi Facebook tai Twitter nostoja tai lisää sivustolle monipuoliset sivujen jakopainikkeet. Bonsait huolehtii että sivujen jakonäkymät tulevat viimeisten standardien mukaan.


Käteviä sekä aikaa säästäviä toimintoja

Ajastetut julkaisut

Ajastetun julkaisun avulla voit unohtaa sivuston vanhentuneet sisällöt. Voit asettaa julkaisu ja poistopäivän sivuille, yksittäisille sisältöalueille sekä ajastetuille sisällöillä kuten uutisille ja tapahtumille.

Suojattu sisältö

Voit halutessasi luoda suojattuja sivustokokoinaisuuksia esimerkiksi yrityksen sisäiseen tiedottamiseen. Voit myös kätevästi salata yksittäisiä sivuja pelkällä salasanalla vaikkapa asiakasmateriaalin jakamiseen.

Automaattiset nostot

Bonsait huolehtii automaattisesti sisältönostojen päivityksistä. Esimerkiksi päivittäessäsi uutista päivittyy se automaattisesti haluttuihin paikkoihin kuten etusivun uutislistaukseen.