Parempaa verkkoviestintää teille ja asiakkaillenne

Ei palvelimia. Ei päivityksiä. Ei huolia.

 

Bonsait on kehitetty mainostoimistojen tarpeisiin

Usean vuoden tuotekehitys yhteistyössä mainoistoimistojen kanssa on hionut tuotteestamme monipuolisen mutta silti suoraviivaisen työkalun verkkoprojektien toteutukseen.

Palvelinhallinta

Luo uusia sivustoja joko Bonsait-teemasta, kehitä oma teema tai kopioi sivusto jostakin tekemästäsi sivustosta. Hallinnoi domainnimiä sekä asiakastunnuksia yhdestä paikasta.
 

Myy omalla tuotemerkillä

Voit halutessasi luoda oman tuotemerkin ja käyttää tuotteitamme omaan ilmeeseen sopivana.
 

Luo omia moduuleja

Mikäli et löydä sopivaa moduulia valmiiden joukosta voit aina joko laajentaa olemassa olevia tai luoda kokonaan uusia. Uusia moduuleja voit hyödyntää kaikissa verkkosivuissa.

Tutut työkalut

Voit jatkaa tuttujen työkalujen käyttöä. Bonsait teeman luomiseen ja hallinnointiin voit käyttää normaalia tekstieditoria. Kaikki näkymät on muokattavissa käyttäen html- ja css- kieliä.

Selkeä pakettipohjainen hinnoittelu

Kumppanuusohjelmamme kautta tilatut Bonsait-sivustot saavat vähintään 20% alennuksen.
Lisäksi kumppaninamme teillä on mahdollisuus laskuttaa sivustot kauttanne omilla hinnastoillanne.

Projektitoimituksia

Meillä on kokemusta satojen erikokoisten verkkopalvelujen toteuttamisesta.
Otamme mielellämme haasteen vastaan ja osallistumme halutessanne projektien toimituksiin.

Monista sivustoja

Tee sivustot kustannustehokkaasti aikaisempien sivustojen pohjalta tai rakenna oma perussivusto omien mieltymyksien mukaan.

Turvallinen palvelinympäristö

Bonsait palvelut toimivat erittäin luotettavassa ja skaalautuvassa ympäristössä jolloin kumppanimme ei tarvitse huolehtia itse palvelintiloista tai laitteista.

Kattava varmuuskopiointi

Varmuuskopioimme kaikki palvelumme eri alueella sijaitsevaan paikkaan päivittäin ja säilytämme varmuuskopiota päivä-, viikko- ja kuukausitasolla. Vikatilanteen tai inhimillisen virheen sattuessa kaikki materiaali on palautettavissa ilman suurempia viiveitä.