Uusia ominaisuuksia

Päivitys tarjoaa merkittävä uusia ominaisuuksia sivustosi sisällön tuottamiseen, useiden sivustojen hallintaan, käyttöliittymän parannuksia sekä monia muita käytännöllisiä uudistuksia.

Uusi kirjautuminen sekä Bonsait-tili

Kirjautuminen omille Bonsait sivustoille tapahtuu jatkossa Bonsait-tilin kautta. Uutena ominaisuutena kirjautua voi myös Google tilin avulla.

Ensimmäisen kerran kirjautuessasi tilisi muutetaan uuteen Bonsait-tiliin. Tämän jälkeen kirjautuminen sivustojen hallintaan tapahtuu joko sähköposti/salasana yhdistelmän tai Google kirjautumisen avulla. Mikäli sähköpostiosoitteellasi on haliintatunnuksia useille sivustoille yhdistetään ne kaikki saman tilin alle.

Voit hallita tiliäsi osoitteessa https://account.bonsait.fi

Sisällön tuottaminen

Sisällön tuottamiseen lisäsimme hakukone optimointiin mahdollisuuden kontrolloida näkyvyyttä hakukoneille sivukohtaisesti. 

Olemme lisänneet myös option tallentaa jo rakennettuja sisältökokonaisuuksia esimerkiksi tuotesivun palstarakenteen. Näitä sisältökokonaisuuksia voi kopioida sivuille vedä ja pudota toiminnolla. Kokosimme uusille sivustoille myös valmiiksi monentyyppisiä sisältöalueita joten sisällön tuottaminen on nyt entistäkin helpompaa.

Edistyneille käyttäjille on nyty mahdollista muokata alueen tyylitietoja päätelaitteen mukaan. Valitset vain halutun päätelaitteen sivuston muokkaustilassa ja muokkaat alueen tyylejä. Paransimme muutenkin tyylieditorin käytettävyyttä ja uusien tyyliluokkien luontia sekä valintaa.

Miljoonia ilmaisia kuvia

Yli 1.6 miljoonaa kuvaa valmiina käyttöösi Pixabayn.com:n valikoimasta. Käyttö on helppoa suoraan sisällön muokkauksesta tai aineistopankista. Kuvat tallentuvat aineistopankkiin josta niitä voi jatkossakin uusiokäyttää.

Parannuksia uutiskirjeiden luomiseen

Kuvien pienennys tapahtuu jatkossa automaattisesti ja korjaa työtä vaativan kuvien pienennyksen kuvankäsittelyohjelmalla. Tämä korjaa ns Outlook ongelman jossa kuvat näytetään alkuperäisessä koossa eikä käyttäjän määrittelemässä koossa.

Uusissa uutiskirjepohjissa on selkeytetty vedä ja pudota toiminnolla laitettavien sisältöjen esikatselua.

Uusittu Blankotm sivupohjamalli

Uusille sivustoille teimme kokonaan uuden Blanko sivupohjan joka käyttää uusinta Bootstrap 4 koodikirjastoa. Päivitimme samalla kaikki sisältöalueet käyttämään uutta tekniikkaa sekä uusina alueina on käytettävissä nyt myös hinnasto sekä ohjelmisto/ruokalista alueet.

Lukuisia muita uudistuksia ja korjauksia

Lisäksi suuremmille kokonaisuuksille olemme korjanneet taas useita pienempiä ongelmia sekä lisänneet näppäriä tuottavuutta parantavia ominaisuuksia.