Uusia ominaisuuksia sivuston päivitykseen

Päivitys tarjoaa merkittävä uusia ominaisuuksia sivustosi päivittämiseen, käyttöliittymän parannuksia, aineistopankin parannuksia sekä monia muita käytännöllisiä uudistuksia.

Sivupaneeli

Uuden sivupaneelin avulla muokkaat sivuston ja sisältöjen visuaalista ilmettä, luot uutta sisältöä kätevästi vedä ja pudota tekniikalla, joko valmiiksi tehdyillä sisällöillä tai aineistopankissa olevilla kuvilla. Sivupaneeli mahdollistaa myös nopean päivityksen asetuksille kuten lomakkeille ja palstoille.

Uudistetut sivulla olevat muokkauspainikkeet

Sisältöjen hallinnointiin käytettävät työkalupalkit tulevat nyt näkyviin kun viet hiiren osoittimen muokattavan alueen päälle. Näin sinun on helpompi tarkastella sivua kun muokkaat sivun sisältöjä. Kun hiiren osoitin on alueen päällä näytetään reunuksilla alueen koko sekä mille palstalle tämä sisältö kuuluu.

Hallintapainikkeet saivat myös uuden tumman ulkoasun joka erottuu paremmin sivustojen sisällöistä. Sama koskee sisältöjen pikamuokkausta.

Aineistopankissa välilehdet

Aineistopankissa voit nyt avata kaikki tekstitiedostot uuteen välilehteen. Tämä mahdollistaa usean eri dokumentin muokkaamisen yhtä aika.

Lukuisia muita uudistuksia ja korjauksia

Lisäksi uudistuksille olemme korjanneet useita pienempiä ongelmia ohjelmiston käytettävyydessä.